Project Description

Tym razem Studio INDIVISIO zmierzyło się  z zadaniem zaprojektowania wygodnej przestrzeni w domu jednorodzinnym z lat 60-tych.

Remont w tym przypadku oznaczał wymianę i zaprojektowanie na nowo całej instalacji wodno- elektrycznej oraz gruntowną przebudowę pomieszczeń na potrzeby współczesnego stylu życia :) W ten sposób archaiczne i klaustrofobiczne pomieszczania zyskały przestrzeń, światło i powietrze.

Na życzenie klientów powstała drewniana kuchnia w zielonym kolorze, reszta pomieszczeń zachowana jest w subtelnych, brązowo- kremowych barwach.

16114387_745465655622451_6024917771430254579_n 15965873_745465552289128_7115242378569626667_n15940877_745465515622465_4626335202280337673_n 15965625_745465455622471_2546892144674256851_n
16003071_745465722289111_7596293424582769182_n

15976985_745465498955800_7742982438087207714_n15965813_745465685622448_6570523216599030549_n15977790_745465582289125_572225800663038846_n16114293_745465622289121_6989779380142206261_n

15965539_745465452289138_4420732283317795501_n15940386_745465492289134_8144659559813245336_n15941483_745465545622462_1192267858986671581_n